Navneutvikling og identitetsdesign - VISMA Advokater

Navneutvikling og identitetsdesign - VISMA Advokater

Sammen med gode bransjekolleger i Bolt Communication utarbeidet jeg et nytt navn med identitets- og profildesign til VISMA Advokater, som nå heter MAGNUS fra etternavnet til selskapets gründer og mangeårige nestor i bransjen.
Navnet MAGNUS er i seg selv en ganske annen dynamisk komposisjon enn en gjerne tenker om advokatbransjen. Men nettopp derfor valgte vi å presentere dette navnet, da vi tror at det unike bidrar til å løfte selskapet opp og fram både i inn- og utland.
Og her skal kunden ha all honnør for å vise mot og endringsvilje. En skillekig morsom jobb med bra folk.

 

Magnus 1.jpg
Magnus 3.jpg
Magnus 4.jpg
Magnus 5.jpg
Magnus 6.jpg
Destinasjonsdesign - Svalbard

Destinasjonsdesign - Svalbard

Navn. profil, produkt- og emballasjedesign - BambooBasic

Navn. profil, produkt- og emballasjedesign - BambooBasic